Werk Aan Jouw Persoonlijke Ontwikkeling 

Ben jij gek op bomen of stedelijk groen? Maak er je werk van! Met het traineeship Bomen in de Stedelijke Omgeving van de BomenCampus word je in 2 jaar tijd opgeleid tot boomexpert. Het traineeship is een betaald leerwerktraject bestaande uit 5 intensieve opleidingsmaanden en 20 maanden werkend leren. En aan het eind van dit traject is een baan gegarandeerd.

Al sinds 2016 leidt Bomenbanen mensen op om aan de slag te gaan in het bomenvakgebied. Dit deden wij onder de noemer ‘de Kweekvijver’. Maar kleine opleidingen worden groot. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met het Aeres MBO Almere om deze opleiding nog professioneler in te richten. Hier is het traineeship Bomen in de Stedelijke Omgeving in het leven geroepen.

Daarnaast hebben wij sinds kort ook het traineeship Regisseur Groene Stedelijke Omgeving opgezet, dat je in 2 jaar tijd opleidt tot inspecteur beeldkwaliteit, werkvoorbereider groen of wijkbeheerder groen.

Welkom op de BomenCampus

Tijdens de traineeships word jij getraind door de beste professionals uit het bomen- en groen vakgebied. Bij het leerwerkbedrijf werk je mee aan interessante bomen-/groenklussen. Sluit jij het traineeship na twee jaar succesvol af, dan kun je gegarandeerd aan de slag in het werkveld.

Aan de slag als boombeheerder

Als (beginnend) boombeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de bomen in een bepaald gebied. Bijvoorbeeld een gemeente, of een park. Wil je weten hoe een dag van een boombeheerder eruit ziet?

Interesse in onze traineeships?

Interesse gewekt? Download dan hieronder onze brochure, schrijf je in voor onze kennismakingssessies of lees verder op bomencampus.nl

Download de Gratis
Brochure BomenCampus